ΑΡΧΙΚΗ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

 ΣΑΣ  ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΜΑΣ
 

Δ1             

      ΔΑΣΚΑΛΑ:  ΤΖΙΤΖΗ ΘΩΜΑΗ           

ΑΓΟΡΙΑ 11
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

  Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Έχει μια μεγάλη αυλή με λουλούδια στην άκρη.Είναι καινούριο και έχει δυο κτίρια διώροφα.Στη δεξιά πλευρά είναι ένα κόκκινο κτίριο με τις αίθουσες διδασκαλίας. Από δίπλα είναι ένα μπλε κτίριο που περιλαμβάνει την αίθουσα εκδηλώσεων και το γυμναστήριο. Μέσα στο προαύλιο έχουμε ένα γήπεδο μπάσκετ με πράσινες σιδερένιες μπασκέτες.Αυτό είναι και το  πιο εντυπωσιακό στοιχείο του που το κάνει ξεχωριστό.

   Στο πρώτο πάτωμα βρίσκονται οι τουαλέτες, το γραφείο της διευθύντριας και οι τάξεις Α,Β. Στο δεύτερο , βρίσκονται οι τάξεις Γ,Δ,Ε,ΣΤ και το γυμναστήριο.

   Αισθάνομαι τυχερός που πάω σ' αυτό το ωραίο,καινούριο σχολείο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

 

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Έχει ένα μεγάλο μαύρο και ροζ προαύλιο, έχει και φυτά.Είναι καινούριο.

Το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχει είναι οι μπασκέτες.

   Από μέσα έχει μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων και πολλές τάξεις σε δυο ορόφους.

   Το σχολείο μου είναι πολύ ωραίο και θέλω να αντέξει για πολύ ακόμα.

ΦΑΛΑΙΝΟΥΛΗΣ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια και είναι πολύ όμορφο.

    Στον εξωτερικό χώρο, το 2012 που έγινε , τα δεντράκια ήταν μικρά, αλλά τώρα έχουν μεγαλώσει αρκετά.Το σχολείο είναι λίγο παλιό. Έξω έχει ένα γήπεδο μπάσκετ, αλλά είναι λίγο διαλυμένο.

   Το πιο εντυπωσιακό πράγμα είναι ότι δίπλα από το δημοτικό είναι και το νηπιαγωγείο. Έχει παγκάκια και πολλούς κάδους για πετάμε τα σκουπίδια και να μην τα ρίχνουμε κάτω.

   Εσωτερικά έχει δυο ορόφους, έναν για τα μικρά παιδιά και έναν για τα μεγάλα.Έχει ένα ασανσέρ που το έχουν κλειδώσει.

   Στο κάτω πάτωμα είναι η Πρώτη και η Δευτέρα τάξη.Εκεί είναι επίσης το γραφείο των δασκάλων και της διευθύντριας.

   Στον πάνω όροφο είναι η Τρίτη, η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Έκτη τάξη.Επίσης πάνω έχει το γυμναστήριο που μέσα έχει ένα δεύτερο γήπεδο που αυτό δεν είναι καθόλου διαλυμένο. Εκεί εμείς κάνουμε γυμναστική δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Έχει τουαλέτες για αγόρια , κορίτσια και δασκάλων.

   Νιώθω πολύ ωραία που πάω σε τόσο καλό και όμορφο σχολείο και θα ήθελα να μην κλείσει ποτέ, γιατί είναι το αγαπημένο μου σχολείο...

ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΠΛΟΚΑΜΗΣ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

    Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Το σχολείο είναι καινούριο και αρκετά μεγάλο.Συνορεύει με το 61ο νηπιαγωγείο. Έχει δυο εισόδους, μια μπροστά, μια πίσω και μια τριγωνική σκεπή. Έχει και παρτέρια γύρω γύρω και ένα γήπεδο του μπάσκετ. Έχει επίσης κάδους και παγκάκια.

   Το πιο εντυπωσιακό μέρος του σχολείου είναι τα παρτέρια.

Το σχολείο χωρίζεται σε δυο κομμάτια. Το γυμναστήριο και τις αίθουσες διδασκαλίας. Από μέσα έχει τις αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα υπολογιστών ,το κυλικείο,τουαλέτες, τα γραφεία των δασκάλων ,το γραφείο της διευθύντριας και το γυμναστήριο.

   Νιώθω πολύ όμορφα όταν βρίσκομαι στο σχολείο.Πρώτον: Χαίρομαι γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και δεύτερον: γιατί είμαι τυχερή που πάω στο πιο καινούριο σχολείο της Λάρισας!!!

ΚΟΡΑΛΕΝΙΑ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας, στη Ν.Πολιτεία..Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Το προαύλιο είναι πολύ ωραίο.Έχει  παγκάκια, μπασκέτες, παρτέρια, βρύση και έναν μεγάλο χώρο για παιχνίδι. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα φυτά στα παρτέρια.

Τώρα θα σας δείξω τον μέσα χώρο: υπάρχουν δύο όροφοι. Στον επάνω όροφο είναι οι τάξεις Τετάρτη, Πέμπτη και Έκτη, και κάτω οι τάξεις Πρώτη και Δευτέρα.

   Το σχολείο μας έχει ένα γυμναστήριο,αίθουσα υπολογιστών, τουαλέτες και μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.

   Μου αρέσει πολύ το σχολείο μου, όπου παίζω με τους φίλους φίλους μου και νιώθω χαρούμενη...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

    Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας, στη Ν.Πολιτεία..Χτίστηκε το 2012.

   Το σχολείο μου από την εξωτερική μεριά , έχει πολλά δέντρα , αρκετά παγκάκια, ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ ,μια μικρή τριγωνική σκεπή στην είσοδο και από πάνω μια πιο μεγάλη. Επίσης έχει και έξι  βρύσες για να πίνουν τα παιδιά νερό. Δίπλα τους υπάρχει η ελληνική σημαία. Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι δυο μικροί κήποι με δεντράκια στην μπροστινή είσοδο.

   Ο εσωτερικός χώρος από μέσα έχει δυο πατώματα. Έχουμε ένα γυμναστήριο, πολλούς διαδρόμους, μια αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διευθύντριας, γραφείο δασκάλων και τουαλέτες.

   Θα ήθελα να συνέχιζα και το γυμνάσιο σ' αυτό το σχολείο!

ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΑ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας, στη Ν.Πολιτεία..Χτίστηκε πριν 2(δύο) χρόνια.

   Από έξω έχει ένα γήπεδο του μπάσκετ και κάτι όμορφα παρτέρια...τέλεια. Το πιο όμορφο πράγμα είναι το γήπεδο του μπάσκετ αλλά και το γυμναστήριο

   Είναι διώροφο και πάνω είναι η τάξη μας.

Έχει πολλές τάξεις, πίνακες, τα γραφεία των δασκάλων και της διευθύντριας, πολλά θρανία...

   Τα συναισθήματά μου είναι ότι χαίρομαι που είμαι σ' αυτό το σχολείο...

ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑΣ

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ 

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας. Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία.

Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Απ έξω έχει ένα μεγάλο προαύλιο , μια πόρτα και μια τριγωνική είσοδο.

Το πιο εντυπωσιακό μέρος του σχολείου είναι το γυμναστήριο.

   Από μέσα έχει πολλές αίθουσες, το κυλικείο, τις τουαλέτες και το γραφείο της διευθύντριας.

   Δεν θα ήθελα να φύγω ποτέ γιατί μ' αρέσει πάρα πολύ... 

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   

Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία και τίστηκε πριν δύο χρόνια.

Απ έξω είναι μεγάλο με ένα γήπεδο μπάσκετ, παγκάκια και κιόσκι. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι τα παρτέρια με τα μικρά δεντράκια.

Θα σας περιγράψω και τον μέσα χώρο: Έχει δυο πατώματα. Στο πρώτο υπάρχουν οι τάξεις από την  Α μέχρι τη Γ. Επίσης οι τουαλέτες, γραφεία δασκάλων και ένα κυλικείο. Στο δεύτερο πάτωμα υπάρχουν οι τάξεις από τη Δ μέχρι τη ΣΤ, και ένα μεγάλο γυμναστήριο.

Όταν πηγαίνω στο σχολείο έχω σκέψεις να τελειώσω τη Δ' τάξη και να πάω στην Ε' Δημοτικού.

Ακόμα τα συναισθήματά μου είναι πολλά ,γιατί κάνω μια πορεία έξι χρόνων για να τελειώσω το δημοτικό.

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία. Και χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

Είναι πολύ καλό γιατί είναι καινούριο και έχει εντυπωσιακά στοιχεία όπως το γήπεδο του μπάσκετ που παίζουμε. Υπάρχουν επίσης παγκάκια και κιόσκι.

Στον εσωτερικό χώρο έχει πολλές τάξεις, γυμναστήριο και αίθουσα εκδηλώσεων που είναι πολύ μεγάλη.

Θέλω αυτό το σχολείο να είναι όλο και καλύτερο για να είναι πολλά παιδιά χαρούμενα. Θα θελα νε είναι πάντα γερό και να μην πάθει ποτέ τίποτα!

ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Το προαύλιο έχει πολλά παγκάκια, κήπους και κάδους. Επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ στο οποίο πάνε πολλά παιδιά και παίζουνε.Έχουμε γύρω γύρω πολλά γκρίζα κάγκελα. Υπάρχει και μια πόρτα με αλυσίδες και μια κλειδαριά κίτρινη.Δεν είναι καινούριο, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι όλοι περνάμε καλά. Το πιο εντυπωσιακό είναι το γήπεδο του μπάσκετ που όλοι παίζουμε και διασκεδάζουμε.

Όταν μπαίνουμε μέσα έχει πολλές τάξεις με πόρτες.Υπάρχει το γραφείο της διευθύντριας και το γραφείο των δασκάλων, ακόμα και οι τουαλέτες.Υπάρχουν 2 σκάλες που πάμε στον δεύτερο όροφο.

Εύχομαι να μη φύγω ποτέ από αυτό το σχολείο.

ΧΤΑΠΟΔΟΥΛΑ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

   Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας στη Ν.Πολιτεία.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

   Από έξω έχει δυο παρτέρια, παγκάκια και πολλούς κάδους.Επίσης το σχολείο έχει ένα γήπεδο με μπασκέτες.Το χρώμα του είναι καφέ. Οι κουρτίνες του έχουν χρώμα λαχανί και άσπρο.

Δίπλα υπάρχει το γυμναστήριο.Είναι γαλάζιο.Έχει σκάλες που φτάνουν εκεί. Το σχολείο μου αν και παλιό μου αρέσει πολύ.Το πιο εντυπωσιακό είναι οι σκάλες που φτάνουν στο γυμναστήριο.

   Μέσα έχει διαδρόμους. Κάτω είναι οι μικρές τάξεις. Μετά έχει σκάλες για επάνω. Όλες οι τάξεις έχουν πίνακα με μαρκαδόρους καθώς και μια βιβλιοθήκη. Σε κάθε τάξη υπάρχει μια έδρα που κάθεται ο δάσκαλος ή η δασκάλα.

   Το σχολείο μου είναι το καλύτερο !Μου αρέσει πολύ!

ΒΡΟΧΟΥΛΙΝΑ

 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ

  Το σχολείο μου είναι το 44ο Δημ.Σχολείο Λάρισας.Βρίσκεται στην οδό Αγ. Λαύρας 3 στη Ν.Πολιτεία.Χτίστηκε πριν δύο χρόνια.

  Το σχολείο μου είναι σχετικά καινούριο, έχει μεγάλο προαύλιο και μόλις μπαίνεις από τη σιδερένια πόρτα, βλέπεις αριστερά και δεξιά ,παρτέρια. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του είναι το γήπεδο του μπάσκετ.

  Το σχολείο είναι διώροφο. Μόλις μπαίνεις έχει ένα μεγάλο διάδρομο. Στο τέλος αυτού του διαδρόμου υπάρχουν δυο σκάλες. Στον πάνω όροφο κάνουν μάθημα οι μεγάλοι και στον κάτω οι  μικροί.

   Το σχολείο μου μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να μην το αλλάξω...

ΣΤΑΓΟΝΟΥΛΑ

 

 

Copyright © 2013

44o Δημοτικό Σχολείο
Λάρισας
 

 

Σχεδιασμός & Επιμέλεια:  

 Θωμαή Τζιτζή -Στογιάννη:

«Tα μυαλά των παιδιών δεν είναι δοχεία να τα γεμίσεις, είναι σπίρτα για να τα ανάψεις.»
Χρήστος Τσολάκης